HTML

Friss topikok

Archívum

Utolsó kommentek

Linkblog

Sex Pistols a Szigeten!

2008.03.05. 18:15 Deedee

 Igen. Végre a legendás punkbanda is tiszteletét teszi a Szigeten. Eredeti felállásal jönnek,  tehát Johnny Rotten(azaz John Lydon)-ének, Steve Jones-gitár, Paul Cook-dob valamint Glen Matlock(1977-ben Sid Vicious vette át a helyét, aki 79-ben, 21 évesen drogtúladagolásban lelte halálát)-basszusgitár.
 Magyarországon először csendülnek majd fel az együttestől a híres Pistols számok, mint a God Save The Queen, Anarchy In The UK, Pretty Vacant. Ezek közül egyébként két éve a Szigeten fellépő Glen Matlock is előadott egy párat együttesével, a The Philistines-el.
 A Pistols 75-ben alakult Londonban. Olyan együttesek inspirálták mint a New York Dolls(a Dolls és a Pistols menedzsere is Malcolm McLaren volt, a Pistolst egy Dolls hasonmás bandának alapította eredetileg), Ramones, Iggy Pop és még sokan mások. A Pistols messze nem a legjobb punk banda, de valószínűleg a leghíresebb, ami nagy részt Sid Viciousnak és groupiejának, Nancy Spungennek köszönhető.
 A fiúk mellesleg nem titkolják, hogy azért került sor az újraegyesülésre, mert elfogyott a pénzük. Ezt a 96-os turnéjuk neve is mutatja azaz a Filthy Lucre Tour.
 Lényeg a lényeg, izgatottan várjuk a Szigetes fellépést, hiszen még is csak egy kultkikus bandáról van szó, meg szeretjük is és Rothadó János forever!
 

2 komment

Címkék: sex pistols johnny rotten john lydon steve jones paul cook glen matlock sid vicious

A bejegyzés trackback címe:

https://deedee.blog.hu/api/trackback/id/tr85367096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Brian kinney 2008.03.05. 18:48:31

Jóóó a blogod:))
süti beállítások módosítása